Nummerskyltarna på plats!
23 juni 2020

Nu sitter nummerskyltarna på plats. Hälften av skyltarna i alla fall... Nu sitter det skyltar ovanpå bryggan så att man ser dom när man går ut på bryggan. Nästa vecka kommer det en uppsättning till som vi kommer att sätta vertikalt så att man ser numren när man kommer in med båten. Tryckeriet missade att vi vill ha två exemplar av varje skylt. Det innebär att alla nu kan lägga sina båtar i marinan. Det är några bommar som fortfarande inte finns på plats och grindarna väntar vi på. Men ingenting som hindrar att ni använder era platser.


Båtplatsnummer på Tollare
18 juni 2020

Nu har Y-bommarna kommit som dom flesta har sett. Flera av båtgästerna har också börjat lägga sina båtar vid bryggorna. Tyvärr hann vi inte få nummerskyltarna på plats innan midsommar, varför vi nu lägger ut nedanstående länk på båtplatsnummer på bryggorna så att ni som har fått båtplats skall kunna hitta just er plats om ni behöver lägga dit båten under helgen. 

 

LÄNK

 

Glad midsommar!

 


Tollare Marina
01 juni 2020

I dag kom y-bommarna och vi planerar att börja sätta upp dom så fort det bara går. Sen kommer elektrikern och startar upp sitt jobb under nästa vecka. Vi jobbar fortfarande med att tilldela platser och har inte börjat skicka ut avtalen än. Men ni som fått båtplatser har fått dom och behöver inte oroa er för att själva avtalet inte kommit än. Har vi bara skrivit in er i kundsystemet och tilldelat er en båtplats så kan ingen annan få platsen.


Tollare Marina
14 maj 2020

Nya marinan på Tollare är nu snart färdig. Vi har fått ut bryggorna och kommer under maj månad få ut Y-bommarna på plats. Nu behövde NCC göra någonting med landfästena så vi fick ta undan landgångarna förra veckan men om dom håller sin tidsplan så lägger vi tillbaks dom igen nästa vecka.

Samtidigt jobbar vi med att lägga in platserna i CRM-systemet och också importera in alla som står i kön så att vi kan börja skicka ut kontrakt under maj. Vår plan är att ha hela anläggningen färdig för användning till midsommar som senast. Dock utan vågbrytaren som vi måste vänta med till i höst på grund av begränsningar från Länsstyrelsen.

Klicka här (<- länken är där) för att se en skiss över hur anläggningen kommer att se ut under sommaren 2020 och här (<- länken är där) för hur den kommer att se ut från och med sommaren 2021. Notera att antalet platser kanske inte stämmer helt överens med hur det i slutändan kommer att bli på grund av något ändrade längder på bryggor och förhållanden mot strandkanten.

Bor ni i Tollare och är intresserade av båtplats så skicka ett email till info [at] battrans [punkt] se. Vi svarar inte på detta email men vi lägger in Er i kön efter det datumet som brevet kom in.