Vi avslutar vårt PlusGiro
01 mars 2016

I samband med att Nordea avslutar sina kontoutdrag för PlusGirot och i stället vill att alla plusgirokunder skall bli nordeakunder så avslutar vi vårt PlusGiro. Det ställer helt enkelt till med för mycket krångel för oss som inte har Nordea som bank då PlusGirot är helt stängt för andra banker. Vi kommer fortsättningsvis att stryka över våra förtryckta plusgironummer på fakturorna men ber Er ändå att vara lite uppmärksamma på detta. Enligt Nordea själva så skall betalningar till PlusGirot studsa så det skall inte vara några problem.

 

/Niklas


Elpolicy inför vintern
25 november 2015

På förekommen anledning vill jag förtydliga den policy som tidigare endast kommunicerats muntligt till Er båtägare gällande elförbrukning.

 

Följande gäller för båtar liggande under sommarsässongen i vattnet (15/4 - 15/12)

- Maximal effektförbrukning 400W. Det motsvarar en batteriladdare och en frostvakt utan fläkt.

- Inga kupévärmare som har fläktar får användas på grund av brandrisken.

Vinterliggande båtar i vattnet (15/12 - 15/4)

- Maximalt en sladd får användas per båt.

- Maximal effektförbrukning 2000W. Det motsvarar ca 4 frostvakter eller två frostvakter och en strömbildare (strömbildare för endast användas efter överenskommelse med marinan).

- kupévärmare med fläkt får användas i de fall du befinner dig i båten dagligen. Inte annars.

Båtar på land

- Endast batteriladdning tillåten.

- Vid vårrustning eller andra arbeten kan upp till 2000W användas efter överenskommelse.

 

All annan strömförbrukning kommer att tas bort och sedan tilläggsdebiteras.

 

Anledningen till detta förtydligande är att vår strömförbrukning skjutit i höjden och våra huvudsäkringar inte håller för den ökade förbrukningen. Det leder till återkommande strömavbrott vilket, både för Er båtägare och oss som jobbar på Marinan, medför ökad risk för frysskador och andra obehagliga överaskningar under framförallt vinterhalvåret. För de båtägare som vill ha värme på i sina båtar under vintern på land så har vi varma innomhushallar där det går att ställa upp båten.

 

Mvh

 

  /Niklas


Vintern snart här
25 november 2013

Då har hela sommaren gått och vintern är snart här igen. Vi tar upp dom sista båtarna nu i veckan sedan är säsongen slut för oss också. Hoppas att ni alla har haft en lika fin båtsommar som vi har haft. Så här såg det ut på Gåskärsfjärden i söndags (24/11)


Dags för sjösättning
25 april 2013

Nu har isarna släppt vid samtliga bryggor i marinan och inne i viken varför det nu är hög tid att börja vårrusta båten. Vi har börjat sjösätta några båtar och kommer att försöka sjösätta så många så möjligt nu under maj för att ni inte skall bli liggande kvar på land om nu sommaren skulle komma fortare än våren (som ju lät vänta på sig :)

 

Ring oss och boka din sjösättning! Vill du ha hjälp med någonting så försöker vi fixa det också naturligtvis.